П'ятниця, 29 листопада 2019 11:58

День вiдкритих дверей у коледжi OНУ

Увага! День вiдкритих дверей у коледжi OНУ! 7 грудня 2019 року.

dodkol2019

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

title_5e292e5406be08129740761579757140
title_5e292e5406d8b2786550061579757140
title_5e292e5406eba11482473281579757140
title_5e292e5406fdb10148341941579757140
Top